Šef UFC-a prepričao razgovor s Trumpom o Stipi Miočiću: ‘Pitao me – jesi ti ovo očekivao? Ja nisam!’

Foto: Facebook

Predsjednik UFC-a Dana White je dva dana prije kraja 2018. godine odradio intervju s poznatim tabloidom TMZ Sports. U tom je razgovoru progovorio o nekoliko intrigantnih tema, a jedna je bila i “nesuglasica” s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, piše Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije je poznato kako su White i Trump prijatelji, a čelnik UFC-a je bio jedan od ljudi iz zabavne industrije koji je u predsjedničkoj kampanji podupirao poduzetnika. Dvojac se povremeno čuje te razgovaraju o raznoraznim temama. Oko jedne se nisu složili. Ili da budemo precizniji, Trump mu je prigovorio radi načina na koji DirecTV nudi UFC evente.

“Nekada me zove. Zadnji put kada je bio zaluđen nekim mečem je bio dvoboj između Cormiera i Stipe. Jer nije vjerovao da Cormier može pobijediti u tom meču. Uletio mi je: Jesi ti to očekivao jer ja nisam? Nije mogao vjerovati da ga je Cormier nokautirao”, otkrio je White.

Naravno, radi se o meču na UFC-u 226 u kojem je Daniel Cormier postao dvostruki prvak prošlog ljeta u Las Vegasu. I zaista, analitičari, većina borilačke javnosti, pa čak i “bookmakeri” su bili na strani američko-hrvatskog borca. Kao što je očito bio i američki predsjednik Donald Trump. Na koncu je neopreznost “Vatrogasca” koštala poraza i gubitka pojasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugi dio razgovora je vrlo zanimljiv. Naime, White je otkrio kako mu se Trump požalio zbog poslovnog modela i usluge na DirecTV-u.

“Naručio je event na DirecTV-u, ali neke stvari su se izdogađale i nije mogao gledati do kraja borbe. Morao je riješiti neke predsjedničke obaveze, valjda. Kada se vratio gledati meč nekoliko dana kasnije, borbe više nije bilo. I onda mi je rekao: Pa, ako sam naručio borbu, zar ne bi ona trebala biti tamo kada god je ja želim pogledati? Ja sam mu odgovorio da je vjerojatno u pravu i da je to nešto na čemu moramo poraditi s DirecTV-om”, zaključio je predsjednik UFC-a.

Što je UFC?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultimate Fighting Championship je svjetska organizacija koja organizira borbe mješovitih borilačkih vještina, sa sjedištem u SAD-u.

Borba o kojoj su razgovarali Trump i White

Borba o kojoj su Trump i White razgovaralu odvila se u srpnju 2018. godine. Daniel Cormier brutalno je nokautirao Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak. Tako je prekinuo dvije godine i dva mjeseca dugu dugu vladavinu Stipe Miočića u teškoj kategoriji UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća li se Stipe Miočić?

Kako se čini radi se na povratku Stipe Miočića u oktogon, a to što ga je UFC iskoristio za promociju i druženje s fanovima u prosincu samo može značiti korak prema realizaciji neke borbe.

Osim toga, Miočić je na društvenim mrežama najavio rušenje novih rekorda.

Daniel Cormier je u razgovoru za MMA Hour Lukea Thomasa prije nekoliko dana rekao da mu je trenutno prioritet borba protiv Brocka Lesnara, no ako do nje ne dođe, smatra da je jedina prava opcija revanš protiv Stipe Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.