Sekulić: Gol i pobjeda protiv Poljske kao najbolji dar za rođendan

Foto: HNS

Antonio Sekulić nije mogao bolje proslaviti 23. rođendan. Pivot hrvatske futsalske reprezentacije postigao je pogodak u pobjedi nad Poljskom (3:1) koja puno znači u nastavku Europskog prvenstva u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad smo izborili nastup na Europskom prvenstvu i kad sam vidio datume odigravanja utakmica, prva želja mi je bila da budem tu kad mi je rođendan. I eto, želja mi se ostvarila. Uz to, još i moj gol i pobjeda nad Poljskom… Nije se moglo bolje poklopiti. To mi je stvarno najljepši dar za rođendan. Poruke su stizale s raznih strana, svi su čestitali na rođendanu i još više na golu protiv Poljaka. Međutim, najbitnije je ipak da smo osvojili tri važna boda, kaže Sekulić.

Utakmica protiv Poljske nosila je sa sobom važnost bodova potrebnih za plasman u nokaut fazu natjecanja.

– Vidjelo se da se na početku utakmice kod nas osjetila pozitivna trema i da nismo baš najbolje ušli u utakmicu, ali Horvat i Luketin su nas svojim odličnim potezima podigli u tom dijelu igre. Poslije vodećeg pogotka smo zaigrali opuštenije i do kraja prvog dijela bili puno bolji protivnik. U drugom dijelu smo se nesvjesno povukli, ali rezultat je cijelo vrijeme bio na našoj strani. Uspjeli smo obraniti vodstvo iz prvog poluvremena i pobijedili, što je najvažnije, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku sad očekuje utakmica protiv Rusije, koji slovi za favorita skupine.

– Prvi cilj smo ostvarili, pobijedili smo Poljsku i sad se s Rusijom idemo potući za prvo mjesto u skupini, čime bismo izbjegli Španjolce u četvrtfinalu, zaključio je Sekulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.