Šerif se pojačao uoči uzvrata s Dinamom

Foto: fah

Šerif iz Tiraspola, suparnik Dinama u doigravanju za UEFA Ligu prvaka pojačao se reprezentativcem Sjeverne Makedonije Bobanom Nikolovim i Brazilcem Brunom Felipeom Souzom Da Silvom, objavljeno je iz moldavskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban Nikolov igrač je veznog reda koji je do siječnja ove godine igrao za mađarski Fehervar, a posljednju polusezonu proveo je na posudbi u talijanskom Lecceu za koji je odigrao 13 utakmica.

Brazilac Bruno Felipe Souza Da Silva (27) novi je član kluba iz Tiraspola. Rođen u Sao Paulu, s 20 godina je došao u Europu gdje je tri godine igrao u Austriji, a posljednje tri godine proveo je u Grčkoj igrajući za Atronitos, Olympiakos i Aris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.