Šesti hrvatski ‘huligan’ pušten iz bolnice i prebačen u zloglasni srpski zatvor

Foto: fah/beta photo/branislav bozic

Kako javljaju srpski mediji šesti hrvatski ”huligan”, koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi na stadionu Partizana, pušten je iz beogradske Vojnomedicinske akademije. Tamo je prije toga završio zbog nagnječena mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izašao iz bolnice nije izašao na slobodu. Naime, prebačen je direktno u zloglasni Okružni zatvor, poznatiji kao Centralni zatvor ili Alcatraz. Kako piše Jutarnji list 26-godišnji A.F. tamo se pridružio petorici hrvatskih državljana, koji su također došli u Beograd, na utakmicu Partizana i Crvene zvezde, kako bi sudjelovali u tučnjavi.

Dotični ima policijski dosje s obzirom kako je prije nekoliko godina završio u zatvoru jer je s bratom pretukao vlasnika jednog restorana na Hvaru. Kako smo već pisali prema informacijama koje su objavili srpski mediji nekoliko Hrvata, zajedno Grcima i Makedoncima, angažirani su od strane dvije frakcije navijača Partizana i to u borbi za prevlast na stadionu. Navodno je to bila i bitka za prevlast na narko – tržištu. U prilog tome govori činjenica da su neki od srpskih navijača bili su u dosluhu s policijom te su navodno imali službene identifikacijske oznake.

Može li se onda uopće govoriti o hrvatskim ”huliganima”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.