Shiffrin rekorderka, Ljutić bez bodova u Kronplatzu

Foto: fah

Najbolja skijašica svijeta Mikaela Shifrrin došla je do rekordne, 83. pobjede u Svjetskom kupu slavljem u veleslalomu u talijanskom Kronplatzu, čime je prestigla sunarodnjakinju Lindsey Vonn s kojom je do danas dijelila rekord. Jedina hrvatska predstavnica Zrinka Ljutić nije uspjela završiti drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18-godišnja Zagrepčanka Zrinka Ljutić napravila je pogrešku troja vrata pred ciljem i nije uspjela završiti drugu vožnju, u koju je ušla kao 25. iz prvog nastupa, te je ostala bez novih bodova u ovoj disciplini.

Prema prolaznim vremenima, Ljutić je bila na dobrom putu i najvjerojatnije bi za nekoliko mjesta poboljšala svoj plasman iz prve vožnje.

U redoslijedu za Veliki kristalni globus Shiffrin je sakupila 1417 bodova, a na drugo mjesto se probila Gut-Behrami koja ima 861 bod. Treća je Slovakinja Petra Vlhova sa 846 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Start prve vožnje sutrašnjeg veleslaloma na Kronplatzu predviđen je za 10.30 sati, a druge u 13.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.