Simeone odgovorio Guardioli: Mi s manjim vokabularom isto nismo glupi

Foto: fah

Trener Atletico Madrida Diego Simeone dao je zanimljiv odgovor na pitanje o tome misli li da su neki od ranijih komentara Pepa Guardiola o njemu pokazali manjak poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Citya plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu odigrali 0:0 s Atleticom, te obranili pobjedu (1:0) iz prve utakmice.

– Ne mislim tako. Ne mislim da će on govoriti ružno ili govoriti lijepo. Često ljudi koji znaju dobro govoriti i koji su veoma pametni, onda te oni uspiju hvaliti s prezirom. No, mi koji imamo možda manji vokabular isto nismo glupi, rekao je Simeone o Pepovim pohvalama za nogomet Atletico Madrida.

– Mislim da nogomet ima različita lica i nije na meni da kažem jesu li naši protivnici igrali dobro ili nisu, ili komentirati njihov nogomet, dodao je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je odbio navode da je kritizirao protivnika.

– Ja sam samo govorio dobro o njemu. On može igrati kako želi, nikad ne bih kazao to drugačije. Ja sam samo rekao da je teško igrati protiv takvog nogometa, a oni to znaju raditi najbolje od svih, rekao je Pep.

Sljedeći protivnik Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka je španjolski Real Madrid, ali Simeone nema nikakav savjet za Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nikad to ne bih napravio, rekao je Simeone na kraju konferencije za medije, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.