Sjajna noć za igrače Borussije, Simeone bez prigovora za svoju ekipu

epa11283153 Dortmund's Julian Ryerson (L) argues with referee Slavko Vincic during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Borussia Dortmund and Atletico Madrid in Dortmund, Germany, 16 April 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

– Danas je bilo magično, mislim da je to prava riječ, rekao je Niclas Fullkrug, napadač Borussije koji je zabio pogodak za 3-2 Borussije na Signal Iduna Parku, prednost koju je na kraju povećao Sabitzer za veliko slavlje dortmundske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Atmosfera je bila luda, kao i energija na terenu. Svaki metar koji bih istrčao bio je moguć zbog silne energije na terenu, što je vrijedilo i za moje suigrače.

– Također zbog sebe, kada pogledam svoju karijeru, sada igram polufinale Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Veoma sam sretan zbog toga što mogu u tome uživati i to ću upravo i napraviti, rekao je vidno zadovoljni Fullkrug, ponikao u redovima Werdera iz Bremena.

– Veoma sam sretan i ponosan. Atmosfera je bila jako dobra. Imali smo dva trenutka koji su nas mogli koštati, ali bili smo snažni i zaslužili ići dalje. Ponosan sam reći da smo zaslužili plasman dalje protiv ekipe kao što je Atletico, rekao je Edin Terzić, trener Borussije Dortmund kojeg sada očekuje utakmica s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Simeone nije uspio nastaviti san da osvoji jedini veliki trofej koji mu fali s Atletico Madridom – Ligu prvaka.

– Ekipa se trudila do kraja pobijediti utakmicu koja je svo vrijeme bila suprotno od onoga što smo željeli. Dortmund je reagirao jako dobro kad smo mi izjednačili na 2-2 i dobili su utakmicu baš zbog toga što su znali bolje reagirati u šesnaestercu, zaključio je argentinski stručnjak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.