Sin latvijske premijerke potpisao za Dinamo

Foto: FS Metta

Dinamo je dobio novo pojačanje – latvijskog nogometaša Mattisa Silinša. On je standardni latvijski reprezentativac do 17 godina starosti. Sin je aktualne latvijske premijerke Evike Siline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili

Dobio sam veliku priliku za napredak u Dinamu, siguran sam kako ću u novom klubu ostvariti svoje odavno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i ljudima iz kluba na vremenu koje smo zajedno proveli na terenu i izvan njega”, rekao je Silinš po odlasku iz latvijskog kluba Mette.

“Hvala klubu Metta na velikom doprinosu latvijskom sportu i obrazovanju naše djece najnovijim metodama. Stvara se sportsko ozračje koje je ugodno, sigurno i otvoreno za djecu”, objavila je Evika Silina na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.