Sjajan Mateo: ‘Kad imate takve igrače, sve je tako lako’

kovačić
Foto: fah

Sjajnu je partiju odigrao Mateo Kovačić ove subote protiv Aston Ville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, nisam dugo zabio, ali najvažnije je da smo uzeli ta tri boda u ovoj izuzetno teškoj utakmici. U prvom dijelu Villa je bila jako agresivna, bilo nam se teško nametnuti i igrati našu igru. Trener Tuchel promijenio je malo stvari na poluvremenu jer zaista nismo mogli igrati kako igramo inače. Promijenili smo stil igre, odigravali smo više lopti na Romelua”, rekao je Kovačić za klupsku stranicu.

“Kad imate takve igrače, sve je tako lako. S njim u postavi razumiješ gdje se ti trebaš kretati. Nevjerojatno je pojačanje za nas, sjajan karakter, a ne moram ni govoriti o tome kakav je to kalibar igrača. Dokazao se gdje god je igrao, nadam se samo da će tako i nastaviti”, dodao je.

” Nastojao sam pritisnuti, tada smo i mi tako igrali. Bilo je iscrpljujuće, ali stigao sam tu loptu prema vrataru. Do sad nisam puno zabijao, ali uspio sam se snaći, bilo je tu i malo sreće na mojoj strani. Ali, najvažnije je da smo i ovu, užasno tešku utakmicu dobili. To što je konačan rezultat 3:0, najbolje govori o tome kakva smo momčad “, zaključuje hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.