Sjećate se prekida utakmice u St. Etinneu: Sutkinja oslobodila optuženog za nerede

Foto: fah

Nepravomoćnom presudom šibenskog Općinskog suda, jedan od navijača optuženih za nerede na utakmici Hrvatske i Češke u Saint Etienneu na Euru 2016. oslobođen je svih optužbi, piše Šibenik IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nitko iz HNS-a nije dolazio na suđenje iako je UEFA- najavila kako bi Uefinu kaznu od 100.000 eura mogli naplatiti od huligana.

Podsjetimo, huligani su prekinuli utakmicu protiv Češke na prošlogodišnjem Euru četiri minute prije kraja bacajući bengalke na teren. Uslijedila je tučnjava na tribinama i prekid utakmice.

Odluku o oslobađanju krivnje donijela je Maja Šupe, sutkinja koja je oslobodila Tomislava Horvatinčića za smrt dvoje Talijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaza nije bilo jer na video snimci priloženoj kao dokaz vidi se tučnjava pedesetak ljudi, ali nije im se vidjelo lice. Optuženi je rekao kako nije sudjelovao u neredima niti da mu je to bila namjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.