SK streljaštvo: Gustin, Perec i Pejčić bez finala u Riju

Hrvatske streljašice Snježana Pejčić, Valentina Gustin i Tanja Perec, koje će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, na olimpijskoj su streljani ostale bez finala u disciplini zračna puška, na natjecanju za Svjetski kup održanom u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčanka Valentina Gustin je s 413,7 krugova bila najbolja od tri hrvatske reprezentativke, a s tim je rezultatom osvojila 34. mjesto u kvalifikacijama. Za mjesto među osam najboljih koje su izborile nastup u finalu, trebao je rezultat od 417,5 krugova, što ga je postigla osmoplasirana Kineskinja Siling Yi.

Varaždinka Tanja Perec je osvojila 39. mjesto s 413 krugova, a Snježana Pejčič, brončana u ovoj disciplini s OI 2008. u Pekingu, bila je s 409,6 krugova 56. u kvalifikacijama. No, za Pejčić je na ovom Svjetskom kupu daleko važniji nastup u malokalibarskoj pušci, u kojoj će predstavljati Hrvatsku na OI u Rio de Janeiru. a ta natjecanja započinju u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.