Skupština Hrvatskog teniskog saveza izmijenila Statut i zaključila kako je 2016. godina bila financijski pozitivna

Foto: fah

U srijedu je u Zagrebu održana redovna godišnja Skupština Hrvatskog teniskog saveza (HTS) na kojoj su prihvaćeni prijedlozi za izmjene Statuta HTS-a, a istaknuto je kako su podmireni i svi naslijeđeni dugovi naše krovne teniske organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Promijenjeno je nekoliko točaka Statuta nakon rasprave o predloženim izmjenama, a jednoglasno je usvojen izvještaj o prihodima i rashodima za 2016. godinu.

“S današnjim danom podmireni su svi naslijeđeni dugovi HTS-a prema trenerima, izbornicima i izvođačima programa”, izjavio je izvršni direktor Miroslav Zečić, najavivši da će konačno financijsko izvješće donijeti i bolje financijske pokazatelje, stoji u priopćenju iz HTS-a.

Očekivana realizacija prihoda za 2016. godinu iznosi 18,350.000 kuna, a rashodi, u koje je uključeno i spomenuto podmirenje dugova, 18,130.453 kune. Pozitivan financijski rezultat planira se i za 2017. godinu, u iznosu od 855.000 kuna. Osnovna pretpostavka za ostvarenje tog plana je zadržavanje prihoda od postojećih sponzora te realizacija novih sponzorskih ugovora. Sredstva će se utrošiti na sufinanciranje programa mlađih dobnih kategorija, rada trenera, potpore organizaciji turnira iz nacionalnog kalendara, organizaciju Davis Cup i Fed Cup susreta te tekuće poslovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Na ovoj je Skupštini za novog člana Upravnog odbora jednoglasno izabran Roman Kos, kao predstavnik Koordinacije teniskih klubova-udruga Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.