Sky Sports: Kovač dolazi gledati momčad koju bi mogao preuzeti

Foto: fah

Njemački Sky piše da će na večerašnjoj utakmici Arsenala i West Hama biti Niko Kovač i gledati sljedeću momčad koju će voditi kao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo se nagađalo da će postati novi trener Evertona jer je došao na utakmicu tog kluba, ali sad su krenula nova nagađanja da planira gledati Arsenal i sastati se s upravom kluba kako bi razgovarali o potencijalnom angažmanu.

Nakon što je smijenjen Unai Emery klub vodi Freddie Ljungberg pod kojim je u dvije utakmice Arsenal remizirao s Norwichem (2:2) i izgubio od Brightona (2:1) pa klub što prije želi dovesti trajno rješenje.

Kako je Kovač slobodan nakon smjene u Bayernu čini se da bi upravo on mogao biti prvi izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.