Slaven Belupo s dva gola u završnici slomio Rudeš i izborio polufinale Kupa

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa prvi su izborili polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalu igranom na stadionu “Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici Slaven Belupo je tek u završnici utakmice slomio otpor najboljeg drugoligaša Rudeša slavivši na kraju s 2:0. U 88. minuti, nakon udarca Benedika Mioča, lopta se od gostujućeg braniča Luke Pavkovića odbila u mrežu, dok je konačnih 2:0 postavio Filip Hlevnjak u prvoj minuti sučeve nadoknade.

Posljednji put je Slaven Belupo igrao polufinale Hrvatskog kupa prije tri godine.

U srijedu se igraju preostale tri četvrtfinalne utakmice Hrvatskog kupa. U 12.30 sati igraju BSK i Šibenik, potom u 15 sati slijedi dvoboj Dinama i Lokomotive te na kraju derbi ove faze natjecanja, ogled Osijeka i Hajduka od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.