Liga prvaka mladih: Ludnica na Poljudu, Hajduk izbacio Manchester City

Foto: fah

Hajduk je u osmini finala Lige prvaka mladih na Poljudu senzacionalno pobijedio Manchester City s 2:1 i plasirao se među osam najboljih juniorskih momčadi Europe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači trenera Marijana Budimira ostvarili su podvig pobijedivši jednu od najboljih juniorskih momčadi u Europi. City je aktualni engleski prvak i trenutačno vodeća momčadi Premier League 2 ispred Chelseaja i Liverpoola.

Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu. Hajduk je poveo u 24. minuti golom Roka Brajkovića, na 2-0 je povisio Mate Antunović u 33. minuti, a u posljednjoj minuti prvog dijela smanjio je Oscar Bobb.

Hajduk je do osmine finala stigao pobjedama protiv Gabale, Apolonije, te Šahtara, dok je mlada momčad Cityja bila pobjednik skupine G.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući suparnik splitskog sastava bit će bolji iz dvoboja Borussije Dortmund i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.