Slaven Bilić: Moramo krenuti silovito kao protiv Liverpoola

Slaven Bilić nalazi se pred važnim izazovima u ovom tjednu, kad je u pitanju njegova karijera i uspjeh Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras u uzvratnoj utakmici dočekuju Club Brugge i hvataju zaostatak iz prve utakmice, u kojoj je Club Brugge slavio s 2:1. Nakon ovog važnog europskog ogleda, već u nedjelju čeka ih pravi ispit u domaćem prvenstvu jer gostuje kod trećeplasiranog Fenerbahčea. Susret koji bi mogao puno toga otkriti oko utrke za naslovom prvaka Super lige.

“Ovaj će tjedan biti težak ispit za nas u svakom pogledu. Očekujem zahtjevnu utakmicu, Brugge poštujemo, no smatram kako je sve u našim rukama. Navijači će biti iza nas, a na nama je da stavimo utakmicu pod našu kontrolu” – rekao je naš nekadašnji izbornik za hrvatsko izdanje portala Goal.com.

Trener Bešiktaša smatra kako njegova momčad sve ima u svojim rukama i ako ponove igru kao protiv Liverpoola, da mogu proći dalje, no treba biti oprezan jer Club Brugge je pokazao kako nije bezvezna momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo krenuti silovito i pokušati što prije postići pogodak, ali nikako srljati. Uvjeren sam da ćemo uz kontrolu posjeda stvoriti dovoljno prigoda i zabiti, kao protiv Engleza. No, nije riječ o nekom posebnom sistemu igre jer vi danas toga u nogometu ni nemate. Danas se mijenjaju i po dva sistema igre u jednoj utakmici. No, prava je istina da vi možete postaviti igru i taktiku, no kad lopta krene s centra, igrači sami odlučuju kako će igrati” – prenosi izjavu Slavena Bilića Goal.com.

Biliću su se pred ovaj važan ogled vratili branič Kurtulus i ofenzivni veznjak Sosa, a nakon par mjeseci oporavili su se i vratili u momčad napadači Pektemek i Tosun, što posebno veseli hrvatskog trenera kojem je jedina napadačka opcija bio ubojiti Demba Ba.

“Uvijek je tako, ako odeš dalje u Europi, a s druge strane ti je zgusnut i raspored prvenstvenih utakmica. Trenutno je u turskoj Super ligi jako neizvjesno i napeto. Svi smo tu negdje, mi, Galatasaray, Fenerbahče. Pa čak i četvrti Bursaspor ima šansi napraviti čudo,” zaključio je Bilić najavnu velikog uzvrata osmine finala Europske lige s osvrtom na domaće natjecanje” – rekao je za kraj razgovora za Goal.com Slaven Bilić kad je u pitanju borba za naslov prvaka Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europa liga, četvrtfinale, uzvrat:

Bešiktaš – Club Brugge 21.05h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.