Slaven Bilić pronašao novi klub!

Iako se pisalo kako će bivši trener turskog nogometnog kluba Bešiktaš i nekadašnji izbornik Hrvatske, Slaven Bilić preuzeti Fenerbahče, to se ipak nije dogodilo. Sam Bilić je izjavio novinarima u Turskoj kako njegovo srce kuca samo za Bešiktaš i da ne postoji drugi klub u toj zemlji koji bi vodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tu nije stala priča o pronalasku novog angažmana. Slaven Bilić je na kladionicama od početka najbolje kotirao kao novi trener premijerligaša West Hama, koji je u potrazi za novim managerom nakon odlaska Sama Allardycea s klupe Čekićara.

Iako je imao nekoliko ozbiljnih protukandidata, čini se kako je naš nekadašnji izbornik ipak uspio uvjeriti čelnike kluba s Upton Parka kako je on pravi čovjek za taj posao. Da je “stvar” sigurna potvrdio je Bilićev prijatelj i britansko-turski nogometni agent Muzzi Özcan preko svog Twitter profila.

https://twitter.com/Muzziozcan/status/607983330869583872

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozcan je napisao kako je Slaven Bilić dogovorio sve uvjete s West Hamom te je poželio svom dobrom prijatelju sjajnu sezonu u West Hamu riječima: Dobrodošao u istočni dio Londona!

Iz kluba još nije stigla službena potvrda ove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.