Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni izborile 2. kolo

Hrvatske tenisačice Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni plasirale su se u 2. kolo WTA turnira u Nottinghamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjana Lučić-Baroni je u susretu 1. kola nadigrala Švicarku Stefanie Voegele sa 6:0, 4:6, 6:3 nakon sat i 36 minuta igre, a Ana Konjuh (17) je ranije u ponedjeljak za samo 49 minuta svladala Amerikanku Shelby Rogers sa 6:0, 6:3.

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM 2014
Konjuh tijekom čitavog susreta nije bila suočena s niti jednom “break-loptom” suparnice, imala je čak 71 posto ubačenih prvih servisa, te realizaciju od čak 81 posto nakon ubačenog servisa. S druge strane, iskoristila je četiri od 10 prilika za obrat koje je izborila i stigla do pobjede u prvom međusobnom dvoboju protiv pet godina starije suparnice.

U 2. kolu Konjuh će igrati protiv pobjednice susreta između Australke Casey Dellacquae i Bugarke Sesil Karatančeve, dok će Lučić-Baroni igrati protiv bolje iz ogleda između Amerikanke Alison Riske i Kineskinje Saisai Zheng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.