Slaven Bilić: U Hajduku se nešto događa, nešto jako kvalitetno

Foto: snimka zaslona

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i legendarni hrvatski reprezentativac Slaven Bilić dao je intervju u kojem je komentirao aktualnosti i druge teme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Išao sam u Kinu iz nekoliko razloga. Nećemo se lagati, naravno da su financije bitne i to je štimalo. Broj dva je da sam dobio priliku da vodim ekipu koja se trebala ravnopravno boriti za prvaka s još dvije, maksimalno tri najbolje ekipe,” rekao je Bilić u emisiji RTL Sport.

O Hajduku

“U Hajduku se nešto događa, nešto jako kvalitetno. Ljudi govore ‘Hajduk treba osvojiti prvenstvo, ako ne osvoji, predsjednik treba otići’. Po meni to nema logike i to nema nikakve veze. Ne smije o tome ovisiti plan Hajduka. Ne smije o tome ovisiti hoće li osvojiti prvenstvo ili osvojiti Kup”, kaže Bilić pa dodaje:

“Hajduk mora biti konkurentan, na kraju krajeva prvenstvo može osvojiti samo jedna ekipa. Hajduk mora biti konkurentan i do kraja se boriti za prvenstvo. Ako ne ove godine, onda je napravio izvanrednu podlogu da to proba dogodine.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O reprezentaciji

“Mi imamo sredinu terena kakvu nitko nema. Ne mogu reći da je najbolja na svijetu, ali ne mogu reći ni da je netko tu bolji od nas. Naravno da bismo sad htjeli imati i napadača takve razine, ali ne ide to tako uvijek”, rekao je pa zaključio:

“Oršić nije špica, on može igrati naprijed s nekime u paru. Livaja je fantastičan igrač, ima gard, ima potez. Ja ga obožavam, ali isto nije prava devetka. Pogledajte Kramarića, koji iz sezone u sezonu nemilo zabija, a isto nije prava devetka. Nitko ne želi igrati s Hrvatskom. Nije više kao prije. Vjerujte mi, kad netko vidi da igra protiv nas, pomisli ‘joj ne, opet ovi’.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.