Slavili u Koprivnici: Dinamo je na korak do finala Kupa

Samo četiri dana nakon što je Dinamo pobijedio u Koprivnici 6-1, ponovno su svladali Slaven Belupo. Ovaj puta poraz je bio nešto manje izražen, ‘modri’ su dobili 2-0 u prvoj utakmici polufinala Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Modri’ nisu bili značajno bolji do gola, a onda je u 56. minuti Zvonko Pamić prekrasno pogodio iz slobodnog udarca. S 20-ak metara je prebacio živi zid. Samo 15 minuta kasnije, Halilović je pucao, a golman Picak je odbio lopte točno na noge Brozoviću koji je posprema u nebranjenu mrežu. U samoj završnici je domaćin ostao s igračem manje, Pranjić je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

– Prije utakmice sam pitao igrače da li uopće znaju kakvu utakmicu igraju jer nisam dobio dojam da igramo za finale Kupa, ni u medijima niti bilo gdje. Polufinale Kupa, a kao da smo igrali prijateljsku utakmicu. Naravno, odgovornost nije samo na igračima nego i na meni, ali jednostavno nisu imali osjećaj važnosti utakmice. Ali čestitke momčadi na pobjedi – rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Uzvratna utakmica igra se 26. ožujka u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.