Slavlje U-21 reprezentacije kod Andore

Foto: HNS

Hrvatski nogometaši do 21 godine ostvarili su novu pobjedu u kvalifikacijskoj skupini G za odlazak na Europsko prvenstvo, svladali su u petom nastupu u gostima Andoru s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo u drugoj minuti autogolom Izquireda za 1-0 Hrvatske U-21, dok su se potom u strijelce upisivali Marin Ljubičić u osmoj te Domagoj Bukvić u 86. minuti za konačnih 3-0.

Otvaranje Hrvatske U21 je bilo odlično te je momčad koju vodi Dragan Skočić vodila 2-0 nakon samo osam minuta igre.

U drugoj minuti je Matanović, uz pomoć domaćeg igrača Izquierda, pogodio za 1-0, dok je u osmoj Biuk lijepo proigrao Ljubičića koji je precizno naciljao za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela Hrvatska U21 se umirila te je domaćin čak bio opasniji, ali je hrvatska mreža ipak ostala netaknuta unatoč dvije odlične šanse mladih igrača Andore.

U laganom ritmu je trajalo i drugo poluvrijeme.

Očito zadovoljna zbog dva gola prednosti Hrvatska U21 je “krala” vrijeme sve do kraja te nije forsirala uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći gol ipak se dogodio u 86. minuti, a lijepa akcija zaključena je golom Bukvića za konačnih 3-0.

S četiri pogotka u drugom dijelu Portugal U21 je ovog četvrtka kao domaćin svladao vršnjake s Farskih otoka s 4-0, u skupini G.

U idućem ogledu ove skupine Hrvatska U21 gostuje kod vršnjaka iz Portugala. Utakmice s igra u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.