I slavni njemački trener Felix Magath otišao iz Kine

Foto: fah

Njemački nogometni trener Felix Magath (64) napustio je kineskog prvoligaša Shandong Luneng, koji je u nedavno završenom prvenstvu završio na šestom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magath je na kormilu Shandong Lunenga bio od lipnja 2016., a prije toga je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio Hamburger, Werder, Stuttgart, Bayern, Wolfsburg i Schalke.

Magath je treći trener koji je napustio Kinu posljednjih tjedana. Prvo je otišao Brazilac Luiz Felipe Scolari, koji je sa ekipom Guangzhou Evergrande osvojio tri uzastopna naslova prvaka. A nakon njega, kineski nogomet napustio je i Portugalac André Villas-Boas, koji je sa klubom Shanghai SIPG osvojio drugo mjesto u kineskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.