Sloković: Lovren nije teretio Mamića, a mi nismo iscenirali svađu

Foto: fah

Odvjetnica Jadranka Sloković u Dnevniku Nove TV govorila je o slučaju iz sudnice kad je Zdravko Mamić počeo vikati na nju i odvjetnika Čedu Prodanovića nezadovoljan reakcijom svog braniteljskog tima prilikom ispitivanja oca Dejana Lovrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekli smo mu da se smiri, snizi ton, ali nakon toga je došlo do njegove eskalacije i vrlo ružne reakcije u odnosu na Prodanovića i mene. Mi smo zaključili da je svaka daljnja suradnji s njim nemoguća”, kaže Sloković.

Odbacuje nagađanja da je i incident u sudnici bio insceniran, odnosno da su to napravili kao dio taktike obrane.

“Mi nismo predložili niti jednog svjedoka u našu obranu, zapravo smo koristili svjedoke optužbe kao svjedoke obrane i smatrali smo da nam naši svjedoci nisu ni potrebni. Nastojali smo sve da taj postupak završi što je moguće prije, a što se tiče iskaza Lovrena i njegovih roditelja, htjela bih reći da ni on ni oni nisu teretili Mamića i nije bilo straha od njihovog svjedočenja. Odbacujem tvrdnju i insinuaciju da smo mi ovaj događaj danas inscenirali’, izjavila je Sloković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.