Slovenac Čater priredio senzaciju na spustu u francuskom Val d’Isreu

epa08881327 (L-R) Second placed Otmar Striedinger of Austria, first placed Martin Cater of Slovenia and third placed Urs Kryenbuehl of Switzerland celebrate on the podium for the Men's Downhill race at the FIS Alpine Skiing World Cup in Val d'Isere, France, 13 December 2020. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Slovenski skijaš Martin Čater senzacionalni je pobjednik spusta za Svjetski kup u francuskom Val d’Isreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije mu je najbolji rezultat u Svjetskom kupu do danas bilo šesto mjesto u kombinaciji iz Wengena 2019.godine. On je i treći Slovenac koji je pobijedio u spustu nakon Andreja Jermana i Boštjana Klinea.

Drugo mjesto osvojio je Austrijanac Otmar Striedinger s 22 stotinke zaostatka,a treći je Švicarac Urs Kryenbühl (+0.27).

U ukupnom poretku vodi Francuz Alexis Pinturault s 276 bodova, Švicarac Marco Odermatt je drugi s 265, a treći je i dalje sjajni Filip Zubčić s 208 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.