Slovenci kasnim golom do boda protiv Danske

epa11415920 Jonas Wind (R) of Denmark in action during the UEFA EURO 2024 Group C soccer match between Slovenia and Denmark, in Stuttgart, Germany, 16 June 2024. EPA/MOHAMED MESSARA

Nogometne reprezentacije Slovenije i Danske odigrale su 1-1 na stadionu u Stuttgartu, gdje je u nedjelju odigrana prva utakmica u skupini C Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska je povela u 17. minuti pogotkom Christiana Eriksena, a konačnih 1-1 postavio je Erik Janža u 77. minuti. Ovo je prva utakmica na ovom Euru koja je završila neodlučenim ishodom.

U drugoj utakmici u ovoj skupini, od 21 sat u Gelsenkirchenu, igrat će reprezentacije Srbije i Engleske.

Danska je na kraju platila za neiskorištene prilike, ali Slovenija je zasluženo nagrađena za svoj trud i upornost te zasluženo osvojila bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja, možete pratiti samo na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.