Smrt utjecajnog menadžera sve je šokirala, ali jedna se osoba posebno dirljivo oprostila od njega

menadćer
Foto: Twitter

Nogometni menadžer Mino Raiola preminuo je u 55. godini, objavila je njegova obitelj na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U beskrajnoj tuzi dijelimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg nogometnog agenta koji je ikada bio”, stoji u uvodu objave na službenom Raiolinom profilu. Potom se nastavlja:

“Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u povijesti modernog nogometa. Zauvijek će nam nedostajati. Minova misija da nogomet učini boljim mjestom za igrače nastavit će se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštivanje privatnosti obitelji i prijatelja u ovom trenutku tuge.”

Iskusan menadžer

Ovaj utjecajan i iskusan nogometni menadžer je službeno zastupao 76 nogometaša. . Forbes je 2020. napisao da je Raiola na provizijama od prodaja i plaća štićenika zaradio 85 milijuna dolara. Zastupao je Zlatana Ibrahimovića, Erlinga Halanda, Paula Pogbu, Matthijsa de Ligta, Gigija Donnarummu, Marca Verrattija i još niz sjajnih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz reakcija

Niz je reakcija na njegovu smrt, ali izdvojit ćemo samo onu najdirljiviju, direktora Salernitane Waltera Sabatinija.

“Mino, ne bi mi dao dozvolu da kažem ovo za tvog života jer bi to podiglo prašinu, kao i uvijek. Puno smo se svađali, ali ne mogu zaboraviti trenutak kad sam bio skoro smrtno bolestan. Tad si nazvao moju ženu i ponudio se da platiš liječenje u SAD-u. Bio je to nevjerojatan čin velikodušnosti, nešto što nisi morao napraviti, a napravio si, u tišini. Hvala ti, Mino”, napisao je Sabatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.