Snijeg u Muenchenu: PSG vodi 2:1 nakon prvog poluvremena protiv prvaka Europe

Foto: fah

Nogometaši Bayerna i PSG-a igraju u Muenchenu prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka i to po snježnom nevremenu u travnju. Nakon prvog poluvremena gosti iz Pariza vode 2:1, dakle, Francuzi pogađaju, Bavarci promašuju, i to je suština prvog dijela. Dakako, činjenica da igraju bez Lewandowskog veliki je hendikep za njemački klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parižani su odlično otvorili utakmicu te su poveli već u trećoj minuti susreta, kada je pogodak za goste postigao Kylian Mbappe. Bayern je nakon toga stvorio nekoliko fantastičnih šansi za 1:1, ali je Keylor Navas odličnim obranama spasio PSG. Naravno, kako to već biva u nogometu, kazna je stigla, i to u 28. minuti, kada je Neymar je sjajnom dugom loptom uposlio Marquinhosa koji je izbjegao zaleđe te je uspio matirati Neuera za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak nade za Bavarce zabio je Choupo-Moting  u 37. minuti.

Foto: fah
Foto: fah

Dakle, nakon prvih 45 minuta, u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka, samo ovog puta u četvrtfinalu, PSG vodi 2:1 usred Muenchena, što je značajna prednost. No daleko od toga da bi to bilo gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.