Šok u Atleticu uoči puta u Lisabon na završnicu Lige prvaka: Je li utakmica protiv Leipziga pod upitnikom?

Foto: fah

Madridskom Atleticu ovo sasvim sigurno nije trebalo uoči puta u Lisabon na četvrtfinalu utakmicu Lige prvaka protiv njemačkog Leipziga. Naime, dva člana ekipe iz Madrida, koja je prema većini medija favorit protiv Leipziga, za koji igra i bivši igrač Dinama, Dani Olmo, pozitivna su na koronavirus, no, još uvijek nije poznato radi li se o nogometašima ili članovima stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, za Atletico igra i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko, koji je jedan od zaslužnijih da je Atletico u osmini finala Lige prvaka izbacio aktualnog prvaka Europe Liverpool.

Dvojac koji je bio na pozitivan na koronavirus ostao je u izolaciji, ostatak ekipe će biti ponovno testiran, a utakmica protiv RB Leipziga koja se trebala igrati u četvrtak za sada, je, kako pišu neki španjolski mediji, pod upitnikom.

Naravno, ovo je definitivno veliki šok za Atletico pred eventualni put i pitanje je kako će sve ovo utjecati na njih, posebno ako budu u pitanju važni igrači za momčad Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.