”Šokantni” Messijev intervju od kojeg se puno očekuje

Foto: Snimka zaslona

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi dao je intervju za televiziju “La Sexta”, spomenuti će intervju biti emitiran sutra u večernjem terminu. Prema pisanju španjolskih medija navodno bi ovaj intervju trebao mnoge ”šokirati” s obzirom kako je Messi uglavnom bez dlake na jeziku govorio o turbulentnim vremenima u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, španjolski mediji objavili su tek mali dio najavljenog intervjua te je u tom dijelu Argentinac priznao da mu je s Pepom Guardiolom i Luisom Enriqueom bilo najbolje raditi. Zapravo se to i očekivalo i teško bi se moglo govoriti kako se radi o novoj informaciji. Messi nikad nije krio svoju naklonost prema Guardioli, koji danas vodi Manchester City, a kamo je Messi navodno trebao otići prošlog ljeta, no ispriječila se ogromna odšteta.

Nadalje, navodi se da je kapetan Barcelone u intervjuu s novinarom Jordijem Evoleom govorio o brojnim temama i prema najavama “La Sexte”, u istom Argentinac bez dlake na jeziku govori o nekim stvarima koje su se, kako smo već spomenuli, događale u Barceloni. Iz svega toga se kroz španjolske medije može izvući zaključak kako se radi o ”šokantnom intervjuu” te svi naravno s nestrpljenjem čekaju njegovo objavljivanje.

Između ostaloga Argentinac će navodno govoriti i o proteklom, najnovijem, razdoblju kada je bio praktički na izlaznim vratima kluba u kojem je proveo dugi niz godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.