Sosa: Čestitam Argentini na vjerojatno zasluženoj pobjedi

Lusail, 13.12.2022. - Polufinalna utakmica SP-a Katar 2022 Hrvatska - Argentina na stadionu Lusail Iconic. Na fotografiji Rodrigo De Paul, Borna Sosa. foto HINA/ Damir SENČAR/ dk

Borna Sosa, kao i većina hrvatskih nogometaša, nije večeras bio posebno raspoložen u polufinalnom okršaju Hrvatske s Argentinom, koji su Vatreni izgubili s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvih pola sata smo bili bolja ekipa, ali onda se desi taj penal, koji je u najmanju ruku diskutabilan. Onda i par momenata prije je bio čisti korner za nas, što nitko kasnije i ne gleda. Onda taj drugi gol nakon što se lopta odbijala posvuda i odjednom je 2:0. Teško je to nadoknaditi protiv ekipe poput Argentine. Onda smo se u drugom dijelu pokušali malo otvoriti, ali je Messi pokazao tko je i zašto je to što jest. Čestitam Argentini na vjerojatno zasluženoj pobjedi, na nama je sada da dignemo glavu i pokušamo se pripremiti za utakmicu za treće mjesto, rekao je Sosa.

– Teško je izgubiti polufinale, tako si blizu, a tako daleko od finala. No nema sad puno priče, trebamo se što prije sabrati. Danas još možemo biti malo u “downu”, to je normalno, ali već od sutra ćemo pokušati razbistriti glavu i pripremiti se, imamo nekih malih problema s ozljedama, no bilo bi lijepo vratiti se ipak u Hrvatsku s medaljom, zaključio je Sosa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.