Majer: Ubio nas je taj jedanaesterac, bilo je teško vratiti se

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je s 0:3 (0:2) od Argentine u polufinalu SP-a u Lusailu, te će se u subotu boriti za broncu s poraženim iz dvoboja Maroko – Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Glupo je komentirati i žaliti se na neke odluke. Nisam dobro vidio situaciju, mislim da je prije trebao biti korner za nas, ali čestitam Argentini, zasluženo je pobijedila 3:0 i nema se tu što dodati, rekao je nakon poraza hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

– Ubio nas je taj jedanaesterac, pa onda taj drugi gol. Teško se bilo vratiti u igru, prekvalitetna je Argentina. U ovakvim utakmicama teško se vratiti nakon 2:0. Ostala nam je još jedna utakmica, idemo sve napraviti da osvojimo treće mjesto i da zadovoljni odemo sa Svjetskog prvenstva. Mislim da to možemo, rekao je Majer za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.