Sosa propustio i posljednji trening uoči Japana

Doha, 04.12.2022 - Službeni trening Hrvatske nogometne reprezentacije u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi pred sutrašnju utakmicu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva protiv reprezentacije Japana. Na slici izbornik Zlatko Dalić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u ponedjeljak u 16 sati prema našem vremenu čeka dvoboj osmine finala SP-a u Kataru protiv Japana, a utakmicu će, po svemu sudeći, propustiti Borna Sosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosa je zbog iscrpljenosti propustio subotnji trening, međutim nije trenirao niti u nedjelju na posljednjem treningu uoči sutrašnjeg ogleda. Dobio je temperaturu i po svemu sudeći ima virozu. Testiran je i na koronavirus, no negativan je.

Nije trenirao niti Josip Stanišić zbog problema s mišićem, dok su se Kristijan Jakić i Ivica Ivušić vratili treninzima.

Problemi sa Sosom otvorili su pitanje tko će zaigrati na poziciji lijevog beka. Prvi kandidat je Borna Barišić, međutim na tom mjestu može zaigrati i Joško Gvardiol, a tada bi njegovu poziciju zauzeli Josip Šutalo ili Martin Erlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.