Šoštarić nakon pobjede nad Srbijom: ‘Još jedna utakmica koja je iziskivala srce’

epa08870828 Head coach Nenad Sostaric of Croatia reacts during the EHF EURO 2020 European Women's Handball preliminary round match between Serbia and Croatia at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, 08 December 2020. EPA/CLAUS FISKER DENMARK OUT

Hrvatske rukometašice su pobijedile Srbiju rezultatom 25:24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Nenad Šoštarić nahvalio je svoje izabranice.

“Još jedna utakmica koja je iziskivala srce. Srbija je jedna jaka ekipa, sve igračice igraju u velikim klubovima, a nama je ovo treća jaka utakmica u nizu. Logično je da je bilo grešaka, normalno da odlučuje i taj kondicijski dio. Uspjeli smo zaustaviti njihove glavne igračice, odigrali odličnu 3-2-1 zonu. Uspjeli smo zaustaviti zadnji napad s čovjekom manje i što drugo reći nego skidam kapu curama“, kazao je izbornik Šoštarić.

Sjajna je bila s pet pogodaka Ćamila Mičijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo, pomalo iscrpljenje i psihički i fizički. Napravile smo ogroman posao u prvoj fazi, sad ćemo se odmoriti tri dana, smiriti. Znamo što nas čeka u drugoj fazi, dat ćemo sve od sebe, pripremit ćemo se i nadamo se što boljem plasmanu“, rekla je Mičijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.