Southgate: Dio mene želi nekima pokazati da su bili u krivu

Rijeka, 11.10.2018 - Engleski izbornik Gareth Southgate govori tijekom tiskovne konferencije na stadionu Rujevica pred sutrašnju utakmicu UEFA Lige nacija između Hrvatske i Engleske. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Engleski nogometni izbornik Gareth Southgate, koji je u ponedjeljak produžio ugovor do kraja 2024., izjavio je da bi se volio jednog dana vratiti trenerskom poslu u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ljudi vide moj rad u klupskom nogometu isključivo kroz ispadanje iz Premier lige, a dio mene želi im pokazati da su su u krivu. Doći će dan kada ću ponovno biti u klupskom nogometu, siguran sam u to. Ako to bude za tri godine, imat ću 53 godine, veliko iskustvo u vođenju reprezentacije gdje ste pod velikim pritiskom i gdje ću iza sebe imati najveće utakmice. No, tko zna kako ću se osjećati za tri godine, a nisam u žurbi da se okrenem drugim stvarima, rekao je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.