SP Brazil: Blatter prvenstvu dao ocjenu 9.25

Predsjednik Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Sepp Blatter ocijenio je netom završeno Svjetsko prvenstvo u Brazilu sa 9.25 na ljestvici na kojoj je 10 maksimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napredovali smo u posljednje četiri godine i Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi”, rekao je Blatter koji je prošlom SP dao ocjenu 9.

“Konzultirali smo sve naše kompjutore i facebook i odlučili se za ocjenu 9.25, jer u nogometu savršenstvo ne postoji. Ovo je bilo moje 10. SP, a peto otkako sam predsjednik i ono po čemu je ovo natjecanje bilo jako posebno je kvaliteta nogometa i intenzitet kojim su se utakmice igrale”, rekao je zadovoljni Blatter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.