SP Rusija: ‘Vatreni’ kreću s pripremama 26. svibnja

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija ‘akciju Rusija’ započet će 26. svibnja oukpljanjem u Zagrebu nakon čega ‘Vatreni’ sele u Rovinj gdje će odraditi pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će u Rovinju boraviti do 2. lipnja gdje će trenirati na stadionu NK Rovinja.

U subotu, 2. lipnja odabranici izbornika Zlatka Dalića putuju u Liverpool gdje će Hrvatska dan kasnije odmjeriti snage protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.

Od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta će boraviti u Opatiji, a trenirat će na stadionu HNK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak, 7. lipnja reprezentacija odlazi u Vukovar, a dan kasnije će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret ‘vatrenih’ uoči svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon utakmice igrači će dobiti dva dana slobodno, a 11. lipnja reprezentacija leti u St. Peterburg, a potom autobusom do svoje ruske baze u odmaralište “Šumska rapsodija” koji se nalazi u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od St. Peterburga. Odmaralište s četiri zvjezdice nalazi se u vrlo mirnom kraju, smješten između šume i jezera, pa nudi idilično prirodno okruženje za boravak reprezentacije.

Reprezentacija će u Rusiji trenirati na stadionu Roščinu, udaljenom 15 minuta vožnje od hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nastup na svjetskom prvenstvu hrvatska vrsta će imati 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, pet dana kasnije je ogled protiv Argentine u Nižni Novgorodu, a posljednji nastup u skupini imat će 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.