Španjolski AS: Neymar u Barceloni već ovog ljeta?

Foto: fah

Kako piše španjolski AS najskuplji nogometaš današnjice, s obzirom na svojedobni transfer od preko 200 milijuna eura, Brazilac Neymar, navodno se dogovorio s pariškim PSG-om glede povratka u Barcelonu već ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Neymar je i prošle godine razgovarao s Barcom oko povratka na Nou Camp, no, Parižani ga nisu željeli pustiti i tražili su 200 milijuna eura, međutim stvari su se i zbog korona krize počele mijenjati. Teško je očekivati da bi danas netko za igrača, kako god se on zvao, izdvojio toliki novac. Pisalo se i o prelasku Neymara u Real, no, madridski klub se iz svega povukao s obzirom da nisu željeli srušiti dobre odnose koji vladaju između madridskog i pariškog kluba. Naime, Real ima želju u skoroj budućnosti, ali vjerojatno ne i ovog ljeta, dovesti francuskog nogometaša  Kyliana Mbappea.

PSG navodno neće Neymaru raditi probleme glede prelaska u Barcelonu, ako katalonski klub pristane platiti 170 milijuna eura. S obzirom kako je već kao slobodan igrač otišao Urugvajac Cavani raspala se velika trojka PSG-a koju su sačinjavali Cavani-Neymar-Mbappe. Naravno da im je teško odreći se i Neymara, no,u slučaju da Barcelona bude uporna i izdašna u svojoj ponudi pustit će Brazilca koji se svojedobno nije u najboljim odnosima rastao s Nou Campom.

Španjolski AS piše da su Parižani s obzirom na korona krizu snizili cijenu za Neymara, no, i dalje je ona dosta visoka, pristali bi i na manji iznos ako bi Barcelona pod račun stavila Griezmanna ili Dembelea. Možda čak i obojicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, brazilski reprezentativac ima ugovor s Neymarom da 2022. godine te su svjesni u PSG-u da će ga, ako to propuste učiniti ovog ljeta, idućeg ljeta moći prodati za daleko manji iznos. Prema pisanju AS-a Barcelona je spremna napraviti sve kako bi ga ovog ljeta vratila na Camp Nou jer bi tim transferom donekle umirili ljutite navijače koji nisu pretjerano zadovoljni klupskim vodstvom, a ni činjenicom da je Barcelona u kratko vrijeme vjerojatno izgubila sve šanse za obranu naslova. Naime, Real je pretekao Barcelonu i čvrsto drži stvari u svojim rukama kad je borba za titulu u pitanju.

Kao i uvijek najveći problem je novac, Barcelona je također pogođena krizom nastalom zbog pandemije koronavirusa, igračima su bili prisiljeni smanjiti plaće, a klub štedi gdje stigne i može te je transfer od 170 milijuna eura i za takvog diva kao što je Barca neizvediv. Iz tih razloga gazda Barcelone, Bartomeu, navodno razmišlja da doista po račun stavi jednog od dvojice igrača koje žele u PSG-u kako bi nadoknadili ostatak novca. Drugim riječima, kako bi spustili cijenu za Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.