Španjolski mediji brutalno iskreni: Ovakav Dinamo preslab je za Ligu prvaka

Foto: fah

Španjolski mediji u četvrtak pišu o pobjedi Seville od 4-0 nad Dinamom kao “egzibiciji”, “čišćenju”, “spektaklu” i “fešti” koja joj još uvijek ne garantira ulazak u osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Egzibicija za preuzimanje vodstva na tablici”, pišu sportske novine Estadio Deportivo da sjedištem u Sevilli.

“Položili su ispit nad Hrvatima s visokom ocjenom no morat će pričekati na ulazak u osminu finala”.

Dnevne novine iz tog grada na jugu Španjolske, Diario De Sevilla, napominju kako je “Sevilla počistila Dinamo no zbog neriješenog rezultata Lyona kod Juventusa nije potvrdila prolazak”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon je u Torinu odigrao 1-1 pa dva kola prije kraja vodeća Sevilla ima 10 bodova, drugi Juventus 8, treći Lyon 4 dok je Dinamo bez bodova.

Španjolski novinari koji su na stadionu Sanchez Pizjuan pratili utakmici kažu kako je Dinamo preslaba momčad za Ligu prvaka te da je ono što su pokazali bilo loše.

“Sevilla je pružila spektakl”, ističe sportski list AS dok sportske novine Marca napominju kako je to bila “nepotpuna fešta na Sanchez Pizjuanu” jer još uvijek matematički nije osiguran prolazak u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac prvog pogotka Luciano Vietto rekao je kako je crveni karton ograničio mogućnosti zagrebačkog sastava što je dovelo do velike razlike.

“Uspjeli smo postići pogodak a onda ih je isključenje prilično ograničilo pa smo pobijedili sa 4-0. Bila je ovo utakmica u kojoj smo znali dominirati”, izjavio je Vietto nakon utakmice.

On je doveo Sevillu u vodstvo u 32. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek nastojim doprinijeti golovima i asistencijama. Moramo nastaviti ovako pa ćemo ući u iduću fazu Lige prvaka”, rekao je 22-godišnji Argentinac.

Dinamo je od 45. minute igrao s igračem manje nakon drugog žutog kartona Petra Stojanoviča.

“U Ligi prvaka nitko ti ništa ne daruje. To su teške utakmice pa se ne možeš niti na sekundu opustiti. Zadovoljan sam kako smo igrali protiv Dinama”, dodao je Vietto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.