Spartak Moskva prvi ruski klub u SEHA ligi

Foto: pixabay.com

Moskovski Spartak postao je novi član regionalne rukometne SEHA lige postavši tako prvi ruski klub u ovom natjecanju, objavljeno je u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak je uvršten u skupini A zajedno s našićkim Nexeom, Vardarom iz Skoplja, Tatranom iz Prešova, Vojvodinom iz Novog Sada i Motorom iz Zaporožja.

Osim što će u sljedećoj sezoni po prvi put u SEHA ligi igrati jedan ruski klub, odranije je poznato kako će i Kina po prvi put imati svog predstavnika i to Beijing Sport University koji će se natjecati u skupini B sa PPD Zagrebom, Metaloplastikom iz Šapca, Meškovom iz Bresta, Veszpremom i Rabotnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.