Spektakl u četvrtfinalu Lige prvaka: City protiv Bayerna!

lige prvaka
epa10528099 Former players and ambassadors for the UEFA Champions League final in Istanbul Turkish Hamit Altintop (L) and Duch Patrick Kluivert pose after the UEFA Champions League 2022/23 round of quarter-final, semi-final and final draw, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland 17 March 2023. EPA/MARTIAL TREZZINI

Održan je ždrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu, a najspektakularniji okršaj je onaj između Bayerna i Manchester Cityja.Ujedno su izvučeni i parovi polufinala, pa će tako pobjednici okršaja Bayern – City igrati protiv boljeg iz okršaja Real Madrida i Chelseaja. Bolji iz susreta Benfice i Intera igrat će protiv pobjednika dvoboja Napoli – Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
epa10528094 Match fixtures are shown on an electronic panel during the UEFA Champions League 2022/23 round of quarter-final, semi-final and final draw, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland 17 March 2023. EPA/MARTIAL TREZZINI

Voditelj ceremonije bio je Pedro Pinto. Giorgio Marchetti objasnio je sva pravila oko ždrijeba, a kuglice su izvlačili Hamit Altintop i Patrick Kluivert.

U ovoj rundi natjecanja ždrijeb je bio slobodan, nije bilo nositelja niti zaštite zemlje, tako da su međusobno mogli igrati klubovi iz istih zemalja, te klubovi koji su prethodno igrali u grupnoj fazi.

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka su na rasporedu su 11. i 12. travnja, a uzvrati su 18. i 19. travnja. Finale se igra 10. lipnja na Ataturk Olimpijskom stadionu u Istanbulu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAROVI:

Real Madrid – Chelsea

Benfica – Inter

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City – Bayern München

Milan – Napoli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.