Spektakl u Slavoniji, Hajduk uvjerljivo u osminu finala Kupa

Foto: fah

Hajduk je u spektakularnom dvoboju šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa sa 6:0 na stadionu Stanko Vlainić Dida u Slavonskom Brodu pobijedio petoligaša Omladinca iz Gornje Vrbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je bio izraziti favorit u ovom susretu. Splićani su osvojili Kup u zadnje dvije sezone, a nikada u povijesti jedan klub iz petog ranga hrvatskog nogometa nije pobijedio prvoligaša i izbacio ga iz Kupa.

To se nije dogodilo niti ovoga puta. Splićani nisu dozvolili nikakvo iznenađenje i pitanje pobjednika razriješili su u prvom poluvremenu postigavši tri gola. U nastavku su još tri puta tresli mrežu suparnika.

Bio je to posljednji od pet susreta u kojoj je s klupe momčad vodio pomoćni trener Adnan Čustović umjesto suspendiranog glavnog trenera Ivana Leke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.