Spektakularne scene s Rakitićevog predstavljanja ispred Poljuda: ‘Hoćemo titulu’

Split, 21.07.2024. - Na konferenciji za medije predstavljen je Ivan Rakitić kao igrač HNK Hajduk Split. Prije početka konferencije pozdravio je okupljene navijače ispred stadiona. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Ivan Rakitić predstavljen je kao novi igrač Hajduka. Rakitić je u nedjelju u poslijepodnevnim satima stigao u Split, a onda je uslijedio spektakl ispred Poljuda. Trenutak kada je Ivan Rakitić izašao pred navijače Hajduka bio je zanimljiv – popraćen uzvicima ‘Hoćemo titulu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao što sam rekao na početku, kad me moj vjenčani kum nazove i kad sam mu rekao da je sve gotovo i kad je zaplakao od emocija… S time je sve rečeno. Kad sam došao prije 17 godina ovdje, nisam znao da će se ovo desiti. To je odluka srca, emocija i ljubavi. Osjetio sam da me žele i to je od prvog dana bilo sasvim jasno.

Opcija u Hrvatskoj bio je samo Hajduk. Kad smo sjeli, malo u šali, a malo ozbiljno i kad smo pričali o tome… Kad sam vidio ženi sjaj u očima, a ona je Španjolska i nema veze s Hrvatskom… Kad vidiš tu sreću kod ljudi i da im je puno srce, onda je i meni sve puno bolje”, poručio je Rakitić s predstavljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.