Split podržao Šimića: Žao nam je što nema Šukera, valjda nema što reći

Foto: snimka zaslona

Izvršni odbor Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije podržao je kandidaturu Daria Šimića za predsjednika HNS-a, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije danas Šimić je sa Stipom Pletikosom i Mariom Stanićem posjetio Split i predstavio svoj program. Aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker nije se pojavio u Splitu, a nitko umjesto njega nije prezentirao program.

Red je da obiđemo županije i predstavimo program. Žao nam je što ih drugi kandidat ne obilazi, vjerojatno im nema za reći da je nešto napravio u zadnjih pet godina, rekao je Šimić za HRT.

Osvrnuo se Šimić i na događanja u Šibeniku gdje je Županijski savez podržao Šukera nakon obećanja od 100.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da nije sve gotovo, razgovarali smo tamo s ljudima, primili su nas lijepo. Šibenik treba biti centar razvoja te županije, ali svatko se ima pravi izjasniti je li za promjene ili ne. Šuker je iz poštovanja prema Šibeniku trebao barem doći tamo i objasniti zašto im nogomet ne napreduje, a mislim da je novac u drugom planu.

Na pitanje hoće li ih podržati i Mišković i riječki savez Šimić je rekao: Damir Mišković je glasno i jasno rekao da želi promjene i da nam nogomet ide u amaterizam. Mi jednako tako razmišljamo i želimo napraviti nešto dobro za nogomet, rekao je Šimić pa dodao: Svakim danom su nam izgledi sve veći i veći, okupili smo pravu ekipu predivnih ljudi koji bi mogli vratiti povjerenje u hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.