Split: Policija provjerava informacije o napadu na nogometaše Hajduka u središtu grada

Foto: Thinkstock

Splitska policija je izvijestila kako provjerava informacije iz lokalnih medija po kojima je u ponedjeljak poslijepodne u središtu Splita napadnuta skupina nogometaša Hajduka dok su se šetali, a tom je prilikom igrač Marko Futacs, po medijskim navodima, “udaren nogom u glavu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni su mediji izvijestili kako su navijači u središtu Splita napali igrače Hajduka i da je “Marko Futacs udaren nogom u glavu”.

“Trenutačno provjeravamo informacije koje su se pojavile u medijima”, rekli su za Hinu u splitskoj policiji.
Po navodima “Slobodne Dalmacije”, uz Futacsa su bili nogometaši Hajduka Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla i Ahmad Said, koji su se šetali Cankarjevom poljanom u blizini Kluba navijača Torcide.
“U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme”, navodi “Slobodna Dalmacija” i dodaje kako su mu suigrači odmah priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara nogom u glavu.
“Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka”, piše “Slobodna Dalmacija”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.