Split razbio Cibonu u drugoj utakmici u 24 sata i izborio finale

Zagreb, 21.05.2021 - Druga utakmica polufinala doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske, Cibona - Split. Na slici igrači Splita slave pobjedu i ulazak u finale doigravanja. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Košarkaši Splita jučer su izborili ostanak u ABA ligi, a manje od 24 sata kasnije i plasman u finale hrvatskog košarkaškog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su u drugoj utakmici polufinala svladali Cibonu 93:71 u Zagrebu te tako s 2-0 u seriji izborili finale gdje će igrati protiv pobjednika serije između Zadra i Gorice, a tamo je rezultat u seriji trenutačno 1-1.

Zbog ovako zgusnutog rasporeda došlo je trzavica između Cibone i Splita. Iz Splita su htjeli pomaknuti termin druge polufinalne utakmice. Hrvatski košarkaški savez pristao je da se ta utakmica odigra 22. svibnja, ali trebao je i pristanak Cibone, koja je taj datum odbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.