Splitsko-makarska nadbiskupija čestitala Torcidi: ‘Nosite odgovornost promicanja istinskih vrijednosti na sportskim terenima’

Foto: fah

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić i nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša, te Splitsko-makarska nadbiskupija uputila je Klubu navijača Hajduka – Torcida Split čestitku u povodu 70. rođendana Torcide. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi članovi Torcide!

U ime splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Marina Barišića i mons. Dražena Kutleše, nadbiskupa koadjutora, te uime Splitsko-makarske nadbiskupije upućujemo iskrene čestitke Torcidi za 70. rođendan.

Kao najstarija navijačka skupina s velikim brojem članova i simpatizera, zaljubljenika u Hajduk i sport, nosite i veliku odgovornost promicanja istinskih vrijednosti na sportskim-navijačkim terenima, ali i na raznim životnim poljima. Vaša snaga je velika jer se hrani na izvoru mladosti i entuzijazma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, dok vam čestitamo ovaj okrugli rođendan, želimo da nam Hajduk dadne još više razloga za sreću, a na kraju da svi skupa radimo za boljitak našega Grada i naše Domovine. Živjeli i sretno Vam bilo!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.