Sportske naslovnice pokazuju moć Cristiana Ronalda: “Monstruozni”, “Fantastični”, “Majstor”…

Foto: snimka zaslona

Real Madrid mogao bi završiti sezonu s dvostrukom titulom, a ključ u pobjedi nad Atleticom bio je Cristiano Ronaldo sa čak tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je bio sjajan pokazuje i činjenica da je na svakoj od najvećih sportskih naslovnica.

Marca ga je nazvala “Sjedećim bikom”, druge naslovnice “vrište” – “Monstruozni”, “Fantastični”, “Ronaldo je majstor”.

“Cristiano je stereotip modernog nogometaša, završava desnom, lijevom, brz je i fizički snažan. Ovim tempom opet će osvojiti Zlatnu loptu. Cristiano i dalje sjaji”, navodi Globo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello sport piše kako je najbolji napadač svijeta: “Sport nisu samo brojevi i statistika, ali u Ronaldovom slučaju brojke najbolje pokazuju njegovu veličinu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.