Sramotna objava grčkog novinara: Pobjeda na neonacističkom stadionu i pred neonacističkim navijačima

Zagreb, 15.8.2023.- Prva utakmica 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo Zagreb - AEK na stadionu Maksimir. Na fotografiji Marko Bulat. foto HINA/ Daniel KASAP/ ua

AEK je slavio protiv Dinama 2:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka na Maksimiru. Uslijedio je sramotan članak novinara Giorgosa Tsakirisa s grčkog portala Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Michalis, naš brate, zabavljaj se gore s Anestisom, Alexeyem i ostalim dečkima, AEK je pobijedio na neonacističkom stadionu i Kostas Galanopolus je slavio ispred njihovih ljudi za tebe, s visoko podignutom crnom trakom s kojom je obrisao svoje lice”, napisao je i dodao:

“Toliko nam je trebala ova pobjeda, pogodak u ovom dijelu utakmice, ova Kostasova proslava pred neonacistima u Zagrebu! Michalis, slavi naš brate, isprike za ovo što se događa dolje, za ove koji ne poštuju uspomenu na tebe, koji okreću leđa naci Hrvatima i Grcima, Dinamu i Panathinaikosu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.