Srbi ljuti nakon porza od Slovenije: ‘Nismo zaslužili kao najbolja europska reprezentacija ovakvu sudačku krađu’

Foto: fah

Kapetan košarkaške reprezentacije Srbije, Milan Mačvan, tijekom velikog finala EuroBasketa protiv Slovenije bio je vrlo nervozan, stalno je prigovarao, svađao se sa sucima, koji su mu više puta progledali kroz prste, trebao je dobiti nekoliko tehničkih grešaka, no, nije. Umjesto da bude zahvalan sucima na tome sve je proglasio velikom krađom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako mi je žao jer smo dali sve od sebe i nismo to zaslužili kao najbolja europska reprezentacija u ovom trenutku. Ovi momci su izgarali, dali sve od sebe. Ponosan sam na momke, stručni stožer i liječničko osoblje. Dali smo sve od sebe“, ponavljao je vidno ljut poslije poraza (93:85 u finalu za Sloveniju) Mačvan.

Mačvana je iznerviralo suđenje u finalu Europskog prvenstva.

“Isti tretman smo imali kao reprezentacija 2010. Jako mi je krivo, s obzirom da smo najbolja europska reprezentacija. Najbolja po tome što imamo svjetsko, olimpijsko, a sada i europsko srebro. Nemoguće je da dobijemo u finalu dvije tehničke za floping, dva-tri prekršaja na šutu za tri koša, a da na istoj utakmici igrač Slovenije sječe kontru, dok je Lučić sam na zakucavanju, a da ne dobije nesportsku. Pri tom je Gudurić opravdano dobio nesportsku, za mnogo manju stvar. Ako bude neko sljedeće natjecanje u Istanbulu mi nećemo doći. Šalim se. Ne bih želio umanjiti zlato Slovenije”, kazao je Mačvan, koji je zahvalio srpskim navijačima koji su ih u velikom broju bodrili u Istanbulu.
Prema pisanju srpskih medija u Beogradu pripremaju doček svojoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.