Srbi u još većem šoku: Đoković ostao bez medalje u pojedinačnoj konkurenciji

Foto: fah

Srpski tenisač Novak Đoković ostao je bez medalje u pojedinačnoj konkurenciji na Olimpijskim igrama nakon što je u dramatičnom meču za broncu poražen od Španjolca Pabla Carrena-Buste sa 6:4, 6:7, 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je u prva dva gema na servis Španjolca propustio tri break-lopte, a onda je u petom gemu odigrao kastastrofalno i Carreno-Busta je bez izgubljenog poena stigao do breaka. Tu prednost je Španjolac zadržao do kraja seta spasivši dvije vezane break-lopte u gemu u kojem je servirao za 1-0 u setovima.

Drugi set prošao je bez prilika za break pa je on odlučen u tie-breaku. Carreno-Busta, 11. tenisač svijeta, imao je 6:5 i meč-loptu, ali je nakon toga Đoković osvojio tri poena i odveo meč u odlučujući set. Činilo se kako će lako slomiti Španjolca, ali srpski tenisač nije iskoristio priliku za break pa je opet u svom sljedećem gemu izgubio servis. Carreno-Busta je nakon toga, ponovno uz manje probleme u posljednjem gemu, sačuvao svoje servise i stigao do medalje.

Đoković još danas u paru s Ninom Stojanović igra meč za broncu i u mješovitim parovima. Od 12 sati igraju protiv Australaca Barty i Peers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.